22 maart 2019 – De tafel van Geluk – Dutch Happinessweek

Op vrijdag 22 maart om 18.30 uur  organiseert Eindhoven in Dialoog  tijdens de Dutch Happiness Week
samen met ComunicArte een Tafel van Geluk.

De Tafel van …
is een themadiner bestaande uit de volgende elementen: Maximaal 8 Mensen die elkaar niet of nauwelijks kennen; een dialoog (gesprek met thema en gespreksbegeleider); een 5-gangendiner (vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch) en een sfeervolle omgeving.

Het resultaat is een smakelijke én boeiende avond, met plezier, diepgang en bijzondere ontmoetingen.

Kosten voor de avond gebeurt via waardebepaling achteraf: Je betaalt achteraf wat de avond je waard was en wat jouw beurs toe laat.

Meer informatie en aanmelden via de website van Dutch Happinessweek.

5 april 2019 – Slotbijeenkomst rondom Dromen van Bewoners van Eindhoven

Op Droom Dag 13 april j.l. hadden we in het Parktheater mooie dialogen, onder begeleiding van Eindhoven in Dialoog, leidend tot mooie dromen van Bewoners van onze stad. Ze inspireerden o.a. 6 (zes) Raadsleden (fraai gespreid over diverse raadsfracties) en Gilde plus-leden tot verbinden met de Bewoners.

Bedoeling van hen was met al hun mogelijkheden in principe een jaar lang Bewoners te coachen, te ondersteunen in het zetten van stappen ter realisering van de dromen.

Op 20 sep. j.l., de derde donderdag van september, hebben we met de direct betrokkenen een tussenstand opgemaakt, van 9 projecten gehoord, de energie ervan ervaren.

5 apr. ’19, 15.00-17.00, Parktheater willen we samen met geïnteresseerden, in een breder verband, in het openbaar de balans opmaken; bewoners en coaches zijn in principe voor een jaar de verbinding aangegaan.

We nodigen iedereen uit mee:

-       te genieten van wat het jaar samenwerken opgeleverd heeft,

-       te leren wat gewerkt heeft en wat niet,

-       te denken over het vervolg.

Je kunt je als bewoner, raadslid en/of Gilde-plus-lid of als wie dan ook
aanmelden via Eventbrite