Meedoen!

Hoe kan ik meedoen aan de Dag van de Dialoog in november?

Alle mensen uit de samenleving, organisaties, bedrijven en instellingen zijn van harte welkom om mee te doen. Je kunt een dialoogtafel bij je thuis of je bedrijf organiseren (gastvrouw/-heer), je opgeven als deelnemer aan de dialoog of als gespreksbegeleider. Ook zijn vrijwilligers om mee te helpen bij de organisatie van harte welkom.

Vrijwilliger/Meebouwer

Heb je zin om mee te helpen Eindhoven in Dialoog te organiseren? Stuur dan een mail naar Eindhovenindialoog@gmail.com

Deelnemer

Een dialoog kan natuurlijk niet plaatsvinden zonder deelnemers. We nodigen dan ook iedereen van harte uit om mee te doen. Vanaf het moment dat de inschrijving geopend is, vind je op deze pagina een link naar een overzicht van aangemelde tafels. Daar kun je je als deelnemer aanmelden.

Dialoogtafel-organisator (gastvrouw/-heer)

De Dialoogtafel-organisator biedt een tafel aan en is tevens zelf ook deelnemer. Om een tafel te organiseren is het volgende nodig:

  • Een tafel waaraan 6 tot 8 mensen kunnen zitten
  • Een gespreksbegeleider (dat kun je zelf doen -Eindhoven in Dialoog verzorgt gratis gesprekstrainingen-, of de organisatie koppelt een begeleider aan jouw tafel)
  • Iets te drinken en iets lekkers
  • Minimaal 4 deelnemers aan de dialoog die je zelf uitnodigt

Op deze pagina vindt je een meer informatie

Gespreksbegeleider

De gespreksbegeleider begeleidt de dialoog. Een goede gespreksbegeleider is enthousiast, empathisch, geïnteresseerd in de ander, nieuwsgierig en heeft een neutrale houding. Bij elke dialoogtafel is een getrainde gespreksbegeleider aanwezig. Als je op de Dag van de Dialoog een dialoogtafel wilt begeleiden, volg je vooraf een training voor gespreksbegeleiders. Deze training is gratis en verplicht (ook als je de training al eerder hebt gevolgd). De training beslaat twee avonden. Om mee te kunnen doen aan de training tot Dialoogbegeleider is het nodig, dat je één maal aan een dialoog hebt deelgenomen, waarin de dialoogmethodiek van de Dag van de Dialoog werd gebruikt. Jezelf aanmelden als gespreksbegeleider kun je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Meld je ook aan voor de nieuwsbrief rechts op deze website, dan houden wij je op de hoogte!