Deelnemer

Gedurende het jaar – naar de Week van de Dialoog toe – organiseren we dialogen om Eindhovenaren de mogelijkheid te bieden om aan de dialoog te komen ‘Proeven’.  De Dialoog is een zo’n andersoortige gespreksmethodiek, dat je het beste eerst de dialoog kunt ervaren alvorens te beseffen wat voor een toegevoegde waarde het kan bieden in je dagelijks leven.

Vitalis
Elke laatste donderdagmiddag van de maand organiseert Vitalis Kronehoef een dialoog met eigen getrainde gespreksbegeleiders als onderdeel van het initiatief Ankerpunt in de Wijk. Het is een dialoog met bewoners, familie van bewoners, personeel, wijkbewoners en andere geïnteresseerden. Het is mogelijk om hier op aan te sluiten door een mail te sturen naar Petra Dijkhoff.

Geluksroute 18 juni
Gelukkige mensen zijn betere werknemers en betere burgers. Ze zijn actiever, creatiever, minder vatbaar voor ziektes, energierijker en participeren meer dan minder gelukkige mensen. Geluk is van belang op sociaal én economisch gebied. Niet voor niets heeft de VN 20 maart uitgeroepen tot ‘Internationale Dag van het Geluk’ en nemen instellingen als het Sociaal Cultureel Planbureau geluk op als indicator in hun publicaties.

Tijdens de Geluksroute organiseerden Tanno en Sjaak van Eindhoven een in- en uitloop dialoog bij het Wasven met als thema Geluk, maak het mee(r). 

TU Eindhoven in Dialoog
TU Eindhoven organiseert ism Eindhoven in Dialoog de Avond van de Dialoog op 29 November met als thema “Meesterlijke Mislukkingen”.
Dit evenement in de avonduren wordt georganiseerd in het Nederlands en in het Engels voor studenten van TU Eindhoven en inwoners van Eindhoven.

Dag van de Dialoog
Op vrijdag 3 november vindt in Eindhoven de Dag van de Dialoog plaats. Het thema dit jaar is Erbij horen én jezelf zijn.
Alle dialogen worden dit jaar in het Parktheater gehouden.

Bij vragen kun je met ons contact opnemen. Wij zijn via mail te bereiken: eindhovenindialoog@gmail.com.