Deelnemer > kies een tafel

Gedurende het jaar – naar de Week van de Dialoog toe – organiseren we dialogen om Eindhovenaren de mogelijkheid te bieden om aan de dialoog te komen ‘Proeven’.  De Dialoog is een zo’n andersoortige gespreksmethodiek, dat je het beste eerst de dialoog kunt ervaren alvorens te beseffen wat voor een toegevoegde waarde het kan bieden in je dagelijks leven.

Vitalis
Elke laatste donderdagmiddag van de maand organiseert Vitalis Kronehoef een dialoog met eigen getrainde gespreksbegeleiders als onderdeel van het initiatief Ankerpunt in de Wijk. Het is een dialoog met bewoners, familie van bewoners, personeel, wijkbewoners en andere geïnteresseerden. Het is mogelijk om hier op aan te sluiten door een mail te sturen naar het team van eindhoven in dialoog.

Dialoog tijdens de Dutch Happiness Week: 19 t/m 26 maart
Gelukkige mensen zijn betere werknemers en betere burgers. Ze zijn actiever, creatiever, minder vatbaar voor ziektes, energierijker en participeren meer dan minder gelukkige mensen. Geluk is van belang op sociaal én economisch gebied. Niet voor niets heeft de VN 20 maart uitgeroepen tot ‘Internationale Dag van het Geluk’ en nemen instellingen als het Sociaal Cultureel Planbureau geluk op als indicator in hun publicaties.

TU Eindhoven in Dialoog
TU Eindhoven organiseert ism Eindhoven in Dialoog rondom de week van de dialoog in November een eigen TU Eindhoven in Dialoog. Dit evenement in de avonduren wordt georganiseerd in het Nederlands en in het Engels voor studentenvan TU Eindhoven en inwoners van Eindhoven.

Dag van de Dialoog
In november vindt in Eindhoven de Dag van de Dialoog plaats.
De verschillende dialoogtafels worden aangeboden door o.a. organisaties, instellingen én óók door mensen die bijvoorbeeld hun eigen keukentafel thuis beschikbaar stellen.

Bij vragen kun je met ons contact opnemen. Wij zijn via mail te bereiken: eindhovenindialoog@gmail.com.